top of page
freak_chic_neon_ok.jpg

* Hola parella!

Ens hem proposat que la data amb la que heu estat somiant aquests últims mesos segueixi sent el vostre dia!

 

Tots plegats estem vivint unes setmanes molt dures, plenes de preocupacions, nostàlgies i renuncies. Fa dies que pensem com podem ajudar a les nostres parelles a què el fet de posposar el seu casament faci un mica menys de pena, perquè ho confessem, a nosaltres també se’ns ha trencat una miqueta el cor amb cada trucada i missatge que hem rebut aquests últims dies

Què us proposem?

freakandchic.gif

Us proposem el següent: què us sembla si ens trobem el mateix dia que teníeu pensat casar-vos inicialment i el fem especial? Potser podríem muntar un pícnic a la platja, anar d’excursió a un lloc que us agradi, fer un passeig especial, a simplement quedar-nos cuinant a casa i fent tot allò que més us agrada. 

 

L’objectiu serà passar el dia junts, divertir-nos, conèixer-nos encara millor i gravar alguns moments de manera relaxada. Serà com una “pla de parelletes” però nosaltres portarem les càmeres 😊.

Què pretenem amb tot això? Que tingueu un record bonic del dia en el qual porteu tant de temps pensant i somiant, que tingueu un testimoni visual de com éreu el dia en què us volíeu casar, i que la data a la que ja li teníeu tanta estima segueixi sent una data especial i assenyalada

 

També ens servirà perquè de cara al vostre casament ( que de seguida arribarà, n’estem segurs!) ja estigueu més familiaritzats amb nosaltres i les càmeres (que ja sabem que a vegades us fan una mica de por, però us prometem que de seguida ni us adonareu que us estem gravant!).

Què farem amb tot el què gravem?

freakandchic2.gif

Per una banda, us entregarem un petit vídeo com a record del dia, i si voleu, fins i tot el podeu fer servir per anunciar  als vostres convidats el nou dia escollit, com si fos un “save the date!”


Però a més a més, els moments que enregistrem durant la nostra trobada, també podran aparèixer al vídeo que us fem del dia del casament, i d’aquesta manera, la data que havia de ser la vostra estarà present en el record del dia definitiu.

Us animeu?

freakandchic3.gif

Ens plantegem aquesta iniciativa com la nostra petita aportació per mostrar-vos suport durant aquests dies, i donar-vos un motiu per il·lusionar-vos a curt termini. Per tant hem establert el preu més ajustat que hem pogut, 190 € que us cobraríem en efectiu aquell mateix dia.

Si us ve de gust, en podem parlar quan vulgueu i
decidir junts com ho volem enfocar! Fins i tot podríem fixar un dia que no fos la vostra data inicial, això és només una proposta, és clar! Tenim mil idees i milions de ganes de veure-us!

 

Gerard i Laia

Voleu agafar idees?

Som ferms defensors que cada amor té el seu propi univers 💫, i ens encanta reptar-nos a desxifrar les constel·lacions de cada una de les nostres parelles 🌌. El Joan i la Clara ens van convidar a compartir un cap de setmana dins el seu univers, i això és el que vam veure 🎞❤.

bottom of page